Rundviks Stuveri AB

Uthyrning

Rundviks Stuveri AB har sedan en tid tillbaka fått fler och fler förfrågninggar om att hyra maskiner och för att möta upp efterfrågan försöker vi nu tillgodose en del av det behovet. Vi har för närvande endast ett fåtal maskiner till förfogande men förhoppningsvis växer utbudet med efterfrågan.

 

Kontakt

Gunnar Andersson 070-623 65 14 Stuverichef
Pia Diephuis Dahne

072-717 20 06

Administration och kontor

 

Skylift Eurozoom 155 med räckvidd ca 16 meter. Optimal för målning och underhållsarbeten på fasad och tak. Draganordning för vanlig personbil och bromsad vagn gör den säker att dra med.

Markvibrator 200 kg. Bensindriven fyrtaktsmotor. Perfekt för att slå ihop enklare husgrunder, infarter, grusgångar, plattsättningar eller annat som kräver en viss kompaktering av underlaget. Tillhörande hjul gör den lätt att flytta.

Grävmaskin Takeuchi TB 135. En grävmaskin på ca 4 ton som klarar det mesta vad gäller både stubbar och olika grävningar så som dränering. diken, planering etc, Kontakta oss för priser och transportlösningar och så ni får rätt redskap för ändamålet.

Hjullastare L50 för olika schaktarbeten och lastning och lossning av gods, ved eller annat. Kontakta oss för priser och så ni får rätt redskap till ändamålet.